Inchirieri auto sau masina din parcare?

Pentru cei mai calatori din fire vara este momentul propice pentru a lasa totul deoparte si pentru a pleca oriunde vad cu ochii. Suna bine, nu-I asa? Sunt sigura ca da, si pun pariu ca si printre voi se afla macar vreo doi, trei calatori. Asa ca pentru astazi mi-am propus sa ridic doua intrebari: Cand mergeti in vacanta, mergeti cu masina persoanala sau preferati sa inchiriati alta? Iar daca inchiriati, intrebarea mea este care este motivul dumneavoastra?

Eu personal, nu folosesc masina personala decat atunci cand circul prin oras, imi place sa merg la serviciu, in confortul masinii mele, insa cand vine vorba de calatorii, masina mea este prea mica pentru volumul urias de bagaje pe care le iau cu mine.

Cu alte cuvinte, cand stiu ca plec in concediu, prefer sa apelez la inchirieri masini. Optez pentru o masina mai mare, iar daca imi mai iau si un prieten sau doi, nici costurile nu sunt atat de mari. Impartim costurile in mod egal, si totul se rezolva rapid.  Avantajul inchirierii masinilor este faptul ca nu trebuie sa te mai gandesti tu la responsabilitatea de a avea o masina, pur si simplu, platesti pentru ea, iti faci pe loc asigurarea; iti poti face si asigurare antifurt, daca vrei – eu tot timpul am crezut ca acest tip de asigurare este mai mult decat necesar.

In plus, nu va trebui sa iti faci griji pentru defectiuni.

Daca mentionezi ca vrei sa mergi in vacanta intr-un loc necunoscut, firma de la care vei inchiria, iti poate oferi chiar si un telefon cu credit sau un aparat GPS, actualizat, de ultima generatie, care sa te ajute sa te orientezi. In functie de firma de inchirieri masini pe care o alegi vei avea posibilitatea sa iesi din tara, fara ca cineva sa se indoaisca de tine. Ti se ofera incredere totala, acesta fiind un alt motiv pentru care prefer sa inchiriez masina pe care o folosesc in vacanta. Alege si tu relaxarea si drumul fara griji, chiar aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s