Inchirieri auto de weekend

Tara noastra este una dintre tarile care reprezinta o sursa de turism, si  mai ales de revigorare economic. Chiar daca avem orase populate in grad mare, tot mai multi “oraseni” aleg sa locuiasca la tara, sau sa evadeze in mediul rural ori de cate ori simt nevoia. Din cate se pot observa, multi dintre acesti oameni aleg sa evadeze cu un mic ajutor urban: inchirieri auto. De ce se intampla acest lucru: in principal pentru ca este mult mai stresant sa mergi in calatorie cu masina personala. Trebuie sa fii in permanenta atent  la documentatie, la taxele de drum, la asigurari, ori daca alegi sa inchiriezi o masina, lucrurile se simplifica simtitor.

Toate taxele sunt preplatite, nu exista asigurare de care sa-ti faci griji (pentru ca deja ai platit-o atunci cand ai inchiriat masina) si tot ce trebuie sa faci este sa conduci cu grija. Ca sa nu mai vorbim de costuri. Desi la prima vedere ti se poate parea scump, o masina de inchiriat este de fapt mai ieftina dcat masina personala ; iata inca un motiv pentru care tot mai multi oameni apeleaza la aceste servicii atunci cand pleaca in concediu, sau la drum lung. Avand in vedere ca in aproximativ fiecare oras exista una-doua firme bine echipate cu masini de tot felul, este lesne de inteles ca acest trend este in crestere.

Desigur, pentru fiecare ocazie exista un autoturism potrivit, drept pentru care trebuie sa fiti atent atunci cand alegeti o masina. Daca va doriti o escapada de weekend, pana in orasul vecin, atunci  o masina mica este suficienta. Desigur, daca planuiti sa mai luati cu dumneavoastra inca vreo 3 persoane, atunci este recomandat sa inchiriati o masina destul de incapatoare, pentru siguranta lor, nu inghesuiti prea multiprieteni intr-o masina prea mica.

Cautati masina de care aveti nevoie pentru ca altfel riscati sa aruncati banii pe fereastra. Nu are sens sa apelati la inchirieri auto si sa platiti pentru o masina mica, daca dumneavoastra aveti nevoie de mult spatiu pentru bagaje. Calatoria va fi incomoda si este posibil sa platiti bani in plus pentru o remorca. Mai bine inchiriati de la inceput masina de care aveti nevoie, mare, mica, voluminoasa, rapida, le gasiti pe toate pe  noul site www.topcarsrent.ro, acolo unde preturile mici se intalnesc cu ofertele mari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s