Informatii despre serviciile de inchirieri masini

inchirieri masiniMai multe statistici in domeniu demostreaza ca in ultimi ani, tot mai multe persoane apeleaza la serviciile de inchirieri masini, atat din Romania, cat si in strainatate.

Sunt insa persoane care auzit de aceste servicii insa nu le-au folosit din lipsa de informatii, de aceea in cele ce urmeaza o sa va dam cateva detalii despre serviciile oferite de companiile de inchirieri masini. Primul lucru care trebui sa il faceti atunci cand doriti sa inchiriati o masina, este sa alegeti compania de la care veti inchiria, fara sa va ghidati in special pe pret, deoarece uneori serviciile ieftine pot avea multe lucruri neplacute ca: masina intr-o stare proasta, taxe ascunse.

Dupa ce a-ti gasit compania de le care doriti sa inchiriati, urmatorul lucru care trebuie sa il faceti,  este sa rezervati masina, unde va trebui sa completati un formular online cu date despre calatorie, si date personale. La inchirierea masini trebuie sa puneti la dispozitia companiei de inchirieri masini, date personale, si nu trebuie sa fiti suspiciosi, deoarece datele raman confidentiale, fiind necesare procesului de inchiriere. Pe langa aceste date si detalii compania de inchirieri auto va poate cere si alte informatii, precum locul de munca, dar si alte informatii, deoarece inchiriaza masini care au o valoare mare. Dupa incheirea formalitatilor, veti primi masina la data precizata de dumneavostra de la  un agent al companiei de inchirieri masini.

Companiile  de inchirieri auto pot insa refuza anumite persoane care vor sa inchirieze, si pot pune anumite restrictii  de varsta si experienta de conducere. La primirea masini inchiriate, trebuie sa aveti la dumneavoastra un act de identitate, permisul de conducere, si bani pentru plata garantiei in caz ca se percepe. In lipsa unui act de identitate sau a permisului de conducere, companiile nu inchiriaza, de aceea este obligatoriu sa aveti cele doua documente la dumneavoastra.

Astfel, daca erati nehotarit in privinta folosiri  serviciilor de inchirieri masini poate informatiile prezentate mai sus o sa va ajute sa luati decizia potrivita.

Leave a comment